Activiteiten: Dineren voor het Orgelfonds - najaar 2014

Op verzoek:
We gaan ...........................weer lekker eten,
dat is zeker weten ,
want het orgelfonds dat is voor ons ,
het doel waarnaar wij streven
en iedereen zal weten
dat er een lekker glas is op geheven .

vanaf half-oktober kunnen er weer afspraken gemaakt worden via Marry Scheffer. Tel 035 6015306.
Op veler verzoek is besloten de prijs pp. op te trekken van €12,50 naar €15), dit bedragkomt in zijn geheel ten goede aan het orgelfonds .Voor elk drankje betalen we 2 Euro vergoeding aan de gastheer / vrouw.

Waar kunt u terecht?

17 oktober6 personenJacques en Lies AaldersBartolottilaan 38
31 oktober4 personenWietske Kuper
gaat mosselen serveren
Oude Utrechtseweg 32
31 oktober4 personenNelly en Martien MarteijnKoperwiek 39
7 november4 personenHans en Aly HulshofWillem de Zwijgerlaan 19
13 november4 personenJoke en Aad van HeelVan Lenneplaan 34
15 november6 personenChrista en Guus KniestMargrietlaan 16
21 november4 personenHannie en Jan van HunenIsaacstraat 17
22 november6 personenHan van Dijk en Thilly AddinkVan Goyenlaan 9
28 november4 personenMarjan van Soest, TapasmaaltijdPieter de Hooghlaan 13
29 november4 personenBieneke Bolwijn, Vegetarische maaltijd waarbij vis niet uitgesloten is, tenzij de gasten iets anders aangevenColenso 134

Hoe werkt het?

Een aantal goede koks en kooksters zijn weer bereid gevonden om op een avond een diner te bereiden bij hen thuis. Dat houdt in: Een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. U betaalt voor zo´n gezellig etentje €15 per persoon. Dat bedrag is bestemd voor het orgelfonds. Natuurlijk wilt u er ook iets bij drinken. Voor een drankje komt er dan €2,- per consumptie bij. Het geld van de consumpties is voor de koks, als tegemoetkoming in de kosten. U ziet, zo´n avondje uit eten hoeft niet veel te kosten en ik ben er van overtuigd dat u het heel inspirerend zult vinden om elkaar op zo,n verrassende manier te ontmoeten. Uiteraard kunt u, zoals bij veel eetgelegenheden gebruikelijk is, een fooi geven, maar dat is dan uw eigen keuze.
Nog niet opgegeven om ook een keer gastheer of gastvrouw te zijn, en u zou dat toch wel heel leuk vinden ? Of kent u iemand die heel lekker koken kan, die niet van onze kerk is maar wel van ons orgel, of onze gezelligheid en die graag mee zou willen doen?
Bel of mail me even en we regelen dat. Ook voor andere vragen of goede tips kunt u me bellen of aanspreken.

Natuurlijk ben ik zelf ook van de partij en hoop ik op heel veel gezellige en vrolijke eetavonturen.

Marry Scheffer Telefoon: 035 6015306 of 06 51649987, email : m.scheffer@zonnet.nl