Activiteiten: Dineren voor het Orgelfonds - voorjaar 2014

Dineren voor het orgelfonds

In de maanden februari, maart en april 2014 hadden we met een gezellige actie waarbij het orgelfonds en ontmoeting centraal staan. Ik heb een aantal goede koks en kooksters bereid gevonden om op een avond een diner te bereiden bij hen thuis. Dat houdt in: Een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. U kunt daarvan genieten door u telefonisch op te geven bij mij. U kunt zich alleen opgeven, of u neemt iemand mee. Dat kan een goede vriend of vriendin zijn, maar ook een familielid of buur. U betaalt voor zo´n gezellig etentje €12, 50 per persoon. Dat bedrag is bestemd voor het orgelfonds. Natuurlijk wilt u er ook iets bij drinken. Voor een drankje komt er dan €2,- per consumptie bij. Het geld van de consumpties is voor de koks, als tegemoetkoming in de kosten. U ziet, zo´n avondje uit eten hoeft niet veel te kosten en ik ben er van overtuigd dat u het heel inspirerend zult vinden om elkaar op zo,n verrassende manier te ontmoeten. Uiteraard kunt u, zoals bij veel eetgelegenheden gebruikelijk is, een fooi geven, maar dat is dan uw eigen keuze.
Mochten er problemen zijn in verband met vervoer, oppas of bv. een dieet, laat dat dan even weten als u zich opgeeft, dan regel ik een oplossing.
Nog niet opgegeven om ook een keer gastheer of gastvrouw te zijn, en u zou dat toch wel heel leuk vinden ? Of kent u iemand die heel lekker koken kan, die niet van onze kerk is maar wel van ons orgel, of onze gezelligheid en die graag mee zou willen doen?
Bel of mail me even en we regelen dat. Ook voor andere vragen of goede tips kunt u me bellen of aanspreken.

Natuurlijk ben ik zelf ook van de partij en hoop ik op heel veel gezellige en vrolijke eetavonturen.

Marry Scheffer Telefoon: 035 6015306 of 06 51649987, email : m.scheffer @zonnet.nl

De totale opbrengst van deze activiteit is € 2358.