Activiteiten - Hemelvaartsdag 5 mei 2016

Hemelvaartsdag 5 mei 2016 zijn we weer actief gweest rondom de kerk.

• We hebben weer een kraam, waarop we cd’s, dvd’s en oude LP’s gaan verkopen. En u kunt ons daarmee helpen, door al uw zelden beluisterde of bekeken zaken in te leveren. Onder de toren staat een grote doos waar u ze kunt deponeren.
  • Voor groot en klein zal er de mogelijkheid zijn om weer eens ouderwets te sjoelen. Daarnaast kunt u ook nog knikkerraden.
  • Wie lekker wil uitrusten daarna, kan daarvoor onder de toren een kopje koffie met cake aanschaffen en even plaatsnemen.
  • Frans en Jan zullen u weer de kans bieden om de toren te beklimmen.
  • Om 11.00 uur en 14.30 uur geven wij een video-voorstelling voor de kinderen van het muzikale sprookje Peter en de Wolf van Sergej Prokofjev.
  • Avonds om 20.00 uur zal Annemieke Hereygers, samen met haar vriendin Marleen de Bakker, ons verwennen met een spectaculair HEMELVAARTS - BEVRIJDINGSCONCERT voor fluit en harp.

De opbrengst van deze dag was netto € 737.