< Orgelfonds Oude Kerk te Soest
Activiteiten - loterij oktober 2014Bestel Boek en/of DVD


De prijs van de maand oktober

De prijs voor de maand oktober is 2 kaarten voor een uitvoering in De Speeldoos in Baarn: een hommage van Marijn Brouwers aan Charles Aznavour met de titel Bon Anniversaire op woensdagmiddag 5 november. De Speeldoos stelt deze kaarten ter beschikking. Daarvóór bieden wij u een lunch aan voor twee personen, ter beschikking gesteld door de Lindenhof in Soest.

De wereldberoemde Charles Aznavour schreef meer dan duizend liedjes, waaronder de bekende ´For Me Formidable´, ´La Mamma´ en ´She´. Het zijn zoete melodie├źn, vaak met een rauw randje, over wat de tijd met het leven doet. Aznavour zong in het Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans, maar nog nooit in het Nederlands. Dit jaar wordt Aznavour negentig en ter ere daarvan vertaalde Marijn Brouwers enkele van zijn prachtige liedjes naar het Nederlands. Bon Anniversaire!

Voor meer informatie, zie de website van Theater De Speeldoos.De winnaar is ...

De winnaar van deze prijs is de heer Hengeveld. Helaas is de heer Hengeveld niet in de gelegenheid om de uitvoering in De Speeldoos bij te wonen en hij stelt de prijs ter beschikking aan een ander. Wij hebben besloten om deze prijs toe te kennen aan Piet en Clarie van Heijzen.
Als tweede prijs is beschikbaar een APK Tegoedbonvan Autobedrijf van der Pouw Kraan. Deze prijs gaat naat Rien Flinterman.

terug