< Orgelfonds Oude Kerk te Soest
Activiteiten - loterijBestel CD - Boek - DVD


Loterij voor het orgelfonds

Per 1 april 2014 zijn we gestart met de actie ´PRIJS VAN DE MAAND´. Deze actie loopt tot en met december 2014.
Elke maand kun je loten kopen ter waarde van € 5 per stuk. Daarmee maak je kans op de prijs van de maand. Aan het eind van de maand wordt de trekking verricht door notaris Ben Bokdam.

Loten zijn te verkrijgen bij Marry Scheffer (Lijsterbeslaan 10, tel 035-601 5306), of door overmaking van een bedrag op het rekeningnummer 40.20.73.266 (IBAN: NL03ABNA0402073266) van het Orgelfonds, onder vermelding van naam en telefoonnummer, en ´verloting van de maand´. Gerard Voogt zorgt dan dat er een of meer loten uitgeschreven worden.
Neem gerust een paar extra loten, en verkoop ze aan familie en vrienden, of geef ze aan iemand cadeau.
EN weet je wat nou zo leuk is? Als je niet gewonnen hebt, wordt je lot door de notaris zorgvuldig bewaard, want aan het eind van het jaar maak je dan nog kans op de prijs van het jaar: de fantastische Cortina Ecomo de Luxe electrische fiets ter waarde van € 1799,-.

 

De prijs van de maand december

De laatste lootjes voor december: de winnaar wordt de bezitter van Boris van Gruisen-Van Oeckelen, de Orgelbeer van de Oude Kerk. Maar...ook van dat geheimzinnige pakje.

lees meer ...
 

De prijs van de maand november

De prijs voor de maand november is een familie fotoshoot, beschikbaar gesteld door Loek van Walsem Fotografie, Kerkstraat 84 in Soest.

lees meer ...
 

De prijs van de maand oktober

De prijs voor de maand ktober: 2 kaarten voor een uitvoering in De Speeldoos in Baarn: een hommage van Marijn Brouwers aan Charles Aznavour met de titel Bon Anniversaire op woensdagmiddag 5 november.

lees meer ...
 

De prijs van de maand september

De prijs voor de maand september: een diner voor zes personen, inclusief bowlen, bij Bowlingcentrum Overhees.

lees meer ...
 

De prijs van de maand augustus

De prijs voor de maand augustus is twee kaarten voor een uitvoering van Händels MESSIAH in het Concertgebouw van Amsterdam op zondagmiddag 9 november.

lees meer ...
 

De prijs van de maand juli

De prijs voor de maand juli is een huifkartocht voor 12 personen van Stalhouderij Klein Middelwijck.

lees meer ...
 

De prijs van de maand juni

De prijs voor de maand juni is 2 kaarten voor de opera MacBeth van Verdi op zaterdag 11 oktober 2014. Deze prijs is ter beschikking gestekd door Theater De Speeldoos in Baarn.

lees meer ...
 

De prijs van de maand mei

De prijs voor de maand mei is 2 overnachtingen (voor 2 personen )met ontbijt in FLETCHER Hotel-Restaurant HET WITTE HUIS aan de Birkstraat 138, 3768 HN Soest.

lees meer ...
 

De prijs van de maand april

De prijs voor de maand april is een VERRASSINGSDINER voor 6 personen, beschikbaar gesteld door Grieks restaurant NOSTALGIA op Soest Zuid.

lees meer ...
 
terug