Activiteiten - Kindervoorstelling Insingerschool

Kindervoorstelling "Het verhaal van Orgelsofietje" - woensdag 17 juni 2015

Op woensdag 17 juni is er een kindervoorstelling in De Oude Kerk met als titel : "Het verhaal van Orgelsofietje".

Het verhaal is geschreven en verteld door Bastiaan Smit. De muziek is van Gonny van der Maten, J.S.Bach en W.A. Mozart, zij begeleidt de voorstelling op het orgel.

Deze voorstelling wordt bezocht door de kinderen van de Groepen 3 - 4 en 5 van de Insingerschool.
De toegang is gratis voor de kinderen. Ouders , grootouders , en belangstellenden kunnen deze voorstelling tegen een vrijwillige bijdrage - ten bate van het Orgelfonds - bijwonen .

De EERSTE voorstelling begint om 10.00 uur, de TWEEDE voorstelling begint om 11.30 uur.

Deze concertvoorstelling vertelt het verhaal van Orgelsofietje. Hoe komt zij aan deze vreemde naam? Wat heeft zij met een orgel te maken en wat is het Orgel van Grauw? Wie is Grauw?

De muziek bij deze voorstelling wordt uiteraard op een orgel gespeeld, zodat je goed kunt beluisteren wat Orgelsofietje heeft meegemaakt, want alleen een orgel is in staat om haar verhaal te laten horen. Natuurlijk wel samen met Bastiaan Smit, die het verhaal op onnavolgbare wijze vertelt.

Heb je wel eens gehoord van een windleeuw en windziekte? Orgelsofietje wist van niets, totdat zij iets geheimzinnigs op het strand vond, iets wat heel gevaarlijk bleek te zijn……

MIS DIT UNIEKE EVENEMENT NIET !