Bestel het Gedenkboek en/of de film van de restauratie

Bestel Boek en/of DVD

Gedenkboek restauratie

In januari 2018 is in de Oude Kerk van Soest het gerestaureerde Van Gruisen/Van Oeckelen-orgelorgel in gebruik genomen. Ter gelegenheid daarvan hebben wij een Gedenkboek uitgegeven. Dit 100 pagina´s dikke boek bevat een groot aantal foto´s van de restauratie, gemaakt door Karel Nelis. Daarnaast staat er een artikel in over de historie van de orgels in de Oude Kerk te Soest en een artikel "Verdwenen uit Harlingen, herboren in Soest" van onze orgeladviseur Dirk Bakker.
Het boek is vormgegeven en gedrukt door Practicum Print Management, Soest.
Het boek is ook te koop bij Boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54c, hoek Plein van Zuid, 3768 EJ Soest.

U kunt hier een aantal pagina´s van het boek inzien.

Film restauratie

Gerard Voogt, onze penningmeester, heeft de restauratie met zijn camera gevolgd en daar een film van 22 minuten van gemaakt. Bekijk hier de trailer

Bestel het boek en/of de DVD bij het Orgelfonds

Het boek kost € 25, de DVD kost € 12,50. Wanneer u beiden bestelt kost het u € 35. Dit is inclusief verzendkosten. U kunt bestellen door onderstaand formulier in te vullen en het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekening nr.
NL03 ABNA 0402 0732 66 t.n.v. Stichting Orgelfonds Oude Kerk Soest, onder vermelding van Boek/DVD. Ons bankafschrift geeft niet uw adresgegevens, vandaar onderstaand formulier. Zodra uw overschrijving binnen is versturen wij het gevraagde per post.

Gedenkboek en DVD
Gedenkboek