Bestel CD Jan Jansen bij het Orgelfonds Oude Kerk Soest

Orgel-CD van Jan Jansen

Wij hebben op zondag 9 november 2014 een orgel-CD uitgebracht, waarop organist Jan Jansen het onlangs gerestaureerde Van Gruisen orgel in de Grote kerk te Hallum bespeelt. Dit orgel dateert evenals dat van Soest uit 1811 dateert en is ook nog Van Gruisen grootste orgel. Hiermee krijgen we dan een goede indruk hoe een van Gruisen orgel eigenlijk klinkt.

Beluister hier een fragment van de CD:

Radio 5

In het Radio 5 IKON programma "Musica Religiosa" op zondagavond 1 maart 2015 is eze CD uitgebreid besproken. Beluister Radio 5 - 1 maart 2015 22.00 uur

Bestel de CD van Jan Jansen bij het Orgelfonds

Onze CD kunt u bestellen door onderstaand formulier in te vullen en € 20 over te maken op bankrekening nr.
NL03 ABNA 0402 0732 66 t.n.v. Stichting Orgelfonds Oude Kerk Soest, onder vermelding van CD-Hallum.
Ons bankafschrift geeft niet uw adresgegevens, vandaar onderstaand formulier. Zodra uw overschrijving binnen is versturen wij de CD per post.
Afhalen in Soest kan ook, dan kost de CD € 15.